RCD WINTER SESSION SCHEDULE 2020

REBECCA CRIMMINS DANCE

Winter Classes Begin - January 6, 2020
Winter Walk-In Registration - Monday January 6, 6:00 - 8:30pm.
Contact: rebeccacrimminsdance@gmail.com

 

Monday

3:50-4:30 Pre-Dance Ages 2-3 (40 minutes) - non- Winter Recital Class

4:30-5:30 Int/Adv Ballet Ages 13+ (TA) (60 minutes)

5:30-6:10 Int/Adv Dance Technique 12+ (TA) (40 minutes)

6:10-6:50 Ballet/Tap/Jazz Combo Ages 3-5 (40 minutes)

6:50-7:30 Int/Adv Tap Ages 12+ (40 minutes)

 

Tuesday

4:50-5:30 Jazz Beg/Int 13+ 

4:50-5:30 (open Fall Session One for Solo rehearsal w/Mr. Brett)

5:30-6:10 Hip Hop Ages 8-12 (40 minutes)

6:10-6:50 Dance Technique CO JR/Petite Ages 8-12 (40 minutes)

6:50-7:30 Contemporary/Lyrical CO JR/Petite Ages 8-12 (40 minutes)

7:30-8:10 Jazz CO JR/Petite Ages 8-12 (40 minutes)

8:10-9:10 Ballroom Adults 18+ (60 Minutes)

 

Wednesday

10:00-10:40 Ballet/Tap/Jazz Combo Ages 3-4 (40 minutes) 

10:40-11:20 Pre-Dance Ages 2-3 (40 minutes) 

12:00-12:30 Mom & Tot 18 Mo. (30 minutes) 

12:30-1:00 Acro/Dance Ages 3-5 (30 minutes) 

1:00-1:40 Ballet/Tap/Jazz Combo Ages 3-5 (40 minutes)

1:40-2:20 Ballet Beg Ages 8+ (40 minutes) Home School

5:00-5:40 Ballet Int Ages 6-10 (40 minutes) 

5:40–6:20 Jazz/Tap Beginner Ages 6-10 (40 minutes)

6:20-7:00 Ballet/Tap/Jazz combo Beginner Ages 3-5 (40 minutes)

7:00-7:40 Jazz/Contemporary Intermediate Ages 8-10 (30 minutes) combined with 

7:40-8:20 Jazz/Tap Intermediate Ages 9-13 (30 minutes)

 

Thursday

3:50-4:30 Ballet/Lyrical Beginner 13+ (40 minutes) 

4:30-5:20 Mini Company 1 ages 3-4 Ballet/Tap/Jazz Combo (50 minutes)

5:20-5:50 Mini CO Hip Hop Ages 3-4 (30 minutes)

5:50-6:30 Ballet/Jazz/Tap Combo Ages 5-7 (40 minutes)

6:30-7:10 Mini CO 2 Ages 5-6 (40 minutes) 

7:10-7:40 Mini CO 2 Tap              

7:40-8:20 Tap Advanced Age 18+ (40 minutes) 

Friday

10:00-10:40 Pre-Dance Ballet/Tap  3-4  (40 minutes)

10:40-11:20 Dance Babies 2-3 (40 minutes) 

4:30-5:20 Ballet CO JR/Petite Ages 8-12 (50 minutes)

5:20-6:00 Tap Int Ages 7-10 (40 minutes)

6:00-6:30 Tap CO Duo/Trio (30 minutes)

 

Saturday

8:00-9:00 Ballet Advanced Ages 18+* (60 minutes) 

9:00-9:30 CO Hip Hop Mini Ages 5-6 (30 minutes)

9:30-10:10 CO Mini Ballet Ages 5-6 (40 minutes)

10:10-10:50 Ballet/Jazz/Tap Combo Ages 3-5 (40 minutes)

10:50-11:30 Hip Hop Jazz Pop Ages 6+ (40 minutes)
 

Sunday
11:30-12:00 CO Musical Theater Number TA (30 minutes)
12:00-1:00 Ballet Int/Adv 12+ TA (60 minutes)
1:00-1:40 Pointe Beg/Int TA (40 minutes)
1:40-2:40 Ballet JR/Petite Elite Age 8-12 (60 minutes)
2:40-3:10 Hip Hop CO TA (30 minutes)

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square